Oferta 3 zile in Mykonos, 304€, 2 adulti

Oferta 3 zile in Mykonos, 304€, 2 adulti

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Mykonos Grecia. Perioada este din 26 pana pe 29 mai 2023, in ultimul weekend din mai, de vineri pana luni Pretul avionului prin Wizz Air dus-intors pentru 2 persoane este de 120 euro.

Oferta 3 zile in Mykonos, 304€, 2 adulti

Cazarea este chiar in centrul capitalei insulei, Mykonos cunoscut si sub numele de Chora. Va sugeram sa aveti cazarea in centrul orasului pentru ca aveti legaturi accesibile catre toata insula prin mijloc de transport in comun. De avut in vedere, ca insula este cea mai scumpa si exclusivista dintre toate insulele grecesti, iar o cursa de taxi, pe o distanta scurta costa in jur de 50 euro. Costul camerei gasita pe Booking fiind de 184 euro pentru 3 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Oferta 3 zile in Mykonos, 304€, 2 adulti

Recomandări pentru o excursie de 3 zile la Mykonos, Grecia:

Ziua 1: Vineri in Mykonos:

Dimineața: Începeți călătoria explorând orașul istoric Mykonos, cunoscut și sub numele de Chora. Faceți o plimbare pe străzile înguste și admirați casele tradiționale văruite în alb și florile colorate numite: bougainvillea. Vizitați celebrele mori de vânt și Biserica Paraportiani.

După-amiaza: Îndreptați-vă spre plaja din Psarou, unde puteți face plajă, puteți înota în apa limpede și vă puteți bucura de unele activități sportive nautice, cum ar fi jet ski, parasailing sau paddleboarding.

Seara: Încheiați-vă ziua urmărind apusul din Mica Veneție, un cartier pitoresc de pe litoral, plin de baruri și restaurante. Luați masa la Koursaros, care este cunoscut pentru fructele de mare proaspete și bucătăria grecească inovatoare.

Ziua 2: Sambata in Mykonos:

Dimineața: Vizitați cea mai faimoasă atracție a insulei, Morile de vânt din Mykonos, care sunt situate pe un deal cu vedere la Mykonos Town care mai este numit si Chora.

După-amiaza: Mergeti la Paradise Beach, care este cunoscută pentru petreceri si o super atmosfera.

Seara: Luati masa la Scorpios poate unul din cele mai renumite cluburi de pe insula, care este de plajă și au un restaurant care servește fructe de mare proaspete și mâncăruri mediteraneene.

Ziua 3: Duminica in Mykonos:

Dimineața: Vizitați cel mai faimos punct de reper al insulei, Biserica Panagia Paraportiani, care este considerată una dintre cele mai frumoase biserici din Grecia.

După-amiaza: Petreceți după-amiaza pe plaja Elia, care este cunoscută pentru apele sale cristaline și peisajele uimitoare.

Seara: cina la Interni, un restaurant contemporan situat în inima orașului Chora. Odihniti-va pentru ca luni la prima ora aveti avionul.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights