Oferta calatorie 3 nopti in Marseille, Franta, 226 euro, Martie 2023, 2 persoane

Oferta calatorie 3 nopti in Marseille, Franta, 226 euro, Martie 2023, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Marseille. Perioada calatoriei este din 19 pana pe 22 martie 2023. Pretul avionului prin Ryanair dus-intors pentru 2 persoane este de 73 euro. Mai jos aveti detaliile:

Oferta calatorie 3 nopti in Marseille, Franta, 226 euro, Martie 2023, 2 persoane

Cazarea este in centrul orasului Marseille. Costul camerei pe care am gasit-o pe Booking este de 153 euro pentru 3 nopti. Mai jos aveti detaliile:

In concluzie, pretul calatoriei este de 226 euro pentru 2 persoane fiind incluse biletele de avion si cazarea.

Vacanta de 3 nopti in Tel Aviv, Israel, 302 euro, Martie 2023, 2 persoane

Marseille este un oraș vibrant, care oferă multe lucruri de văzut și de făcut. Iată câteva dintre activitățile și atracțiile de top pe care trebuie să le luați în considerare în timp ce vă aflați acolo:

  1. Vizitați Vieux-Port (Portul Vechi): Acest port istoric este inima orașului și un loc minunat pentru a vă plimba și a vă bucura de atmosferă.
  2. Explorați Notre-Dame de la Garde: Această bazilică impresionantă este un simbol al Marsiliei și oferă priveliști uluitoare ale orașului și ale mării.
  3. Vizitați MuCEM (Muzeul Civilizațiilor Europene și Mediteraneene): Acest muzeu modern prezintă istoria și cultura regiunii mediteraneene și este un loc de vizitat obligatoriu pentru iubitorii de cultură.
  4. Plimbare prin cartierul Panier: acest cartier fermecător și istoric este cunoscut pentru străzile sale înguste, casele colorate și arta stradală.
  5. Vizitați Calanques: Aceste stânci uimitoare și ape cristaline sunt la o scurtă călătorie cu mașina de Marsilia și oferă o evadare perfectă din oraș.
  6. Cumpărături de la Piața Noailles: această piață plină de viață este un loc minunat pentru a gusta specialități locale și pentru a cumpăra produse proaspete.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights