Vacanta 2 zile Roma, 312 euro, 2 persoane

Vacanta 2 zile Roma, 312 euro, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Roma. Perioada este din 7 pana pe 9 iunie 2023. Pretul avionului prin Wizz Air dus-intors pentru 2 persoane este de 142 euro.

Vacanta 2 zile Roma, 312 euro, 2 persoane

Cazarea este langa biserica San Giovanni si la aproximativ 3 km de centrul orasului. Aveti acces usor catre toate punctele de atractie avand statie de mijloc de transport in comun langa. Costul camerei gasita pe Booking fiind de 170 euro pentru 2 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Vacanta 2 zile Roma, 312 euro, 2 persoane

Recomandări pentru o excursie de 2 zile la Roma, Italia

Ziua 1

Dimineața: Începeți-vă ziua la emblematicul Colosseum, cel mai mare amfiteatru din lume. Puteți face un tur cu ghid pentru a afla despre istoria și semnificația acestei minuni străvechi sau puteți explora pe cont propriu.

După-amiaza: După Colosseum, mergeți spre Forumul Roman, aflat în apropiere. Acesta a fost centrul Romei antice și găzduiește numeroase ruine, inclusiv Templul lui Saturn și Arcul lui Titus.

Seara: Pentru cină, mergeți la Trastevere, un cartier fermecător cunoscut pentru străzile sale înguste, atmosfera plină de viață și mâncarea delicioasă. Încercați un fel de mâncare clasică romană precum cacio e pepe sau amatriciana la Osteria der Belli sau La Tavernaccia.

Ziua 2

Dimineața: Începeți-vă ziua cu o vizită la Vatican, cea mai mică țară din lume și centrul Bisericii Romano-Catolice. Vizitați biserica Sf. Petru, Capela Sixtină și Muzeele Vaticanului.

După-amiaza: După Vatican, mergeți la Panteon, un fost templu roman și una dintre cele mai bine conservate clădiri antice din Roma. De acolo, plimbați-vă prin pitoreasca Piazza Navona, mărginită de restaurante și cafenele.

Seara: pentru ultima ta noapte la Roma, mergi la Campo de’ Fiori, o piață plină de viață, care prinde viață cu artiști stradali și vânzători seara. Luați cina la Roscioli, un restaurant popular cunoscut pentru selecția de paste și vinuri.

Defalcarea bugetului: Iată o defalcare estimată a bugetului pentru călătoria dvs. de 2 zile la Roma, Italia:

Costul cheltuielilor:

Avion: 142 euro
Cazare: 170 euro
Transport: 40 euro
Atracții: 80 euro
Mâncare și băuturi: 150 euro

Total 582 euro

Rețineți că bugetul de mai sus este o estimare și poate varia în funcție de stilul și preferințele dvs. de

călătorie.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights