Vacanta de 3 nopti in Tel Aviv, Israel, 302 euro, Martie 2023, 2 persoane

Vacanta de 3 nopti in Tel Aviv, Israel, 302 euro, Martie 2023, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Tel Aviv, care este principal centru economic, tehnologic și de afaceri al tarii. Perioada calatoriei este din 1 pana pe 4 martie 2023. Pretul avionului prin Wizz Air dus-intors pentru 2 persoane este de 130 euro. Mai jos aveti detaliile

Vacanta de 3 nopti in Tel Aviv, Israel, 302 euro, Martie 2023, 2 persoane

Cazarea este in centrul orasului Tel Aviv. Costul camerei pe care am gasit-o pe Agoda este de 172 euro pentru 3 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Vacanta de 3 nopti in Tel Aviv, Israel, 302 euro, Martie 2023, 2 persoane

Tel Aviv este un oraș vibrant, care oferă multe lucruri de văzut și de făcut. Iată câteva dintre activitățile și atracțiile de top pe care trebuie să le luați în considerare în timp ce vă aflați acolo:

  1. Vizitați plaja: Tel Aviv este cunoscut pentru plajele sale frumoase, cum ar fi plaja Gordon și plaja Frishman. Faceți o baie în Marea Mediterană, relaxați-vă pe nisip și bucurați-vă de soare.
  2. Explorați vechiul port Jaffa: acest port antic este una dintre cele mai populare atracții turistice ale orașului. Plimbați-vă pe străzile pietruite, admirați priveliștile uimitoare și vizitați numeroasele galerii de artă, magazine și restaurante din zonă.
  3. Consultați arta stradală: Tel Aviv este cunoscut pentru scena sa colorată de artă stradală și există multe tururi de artă stradală pe care le puteți face pentru a vedea unele dintre cele mai bune picturi murale din oraș.
  4. Vizitați piața Carmel: această piață plină de viață în aer liber este un loc minunat pentru a gusta mâncăruri locale, pentru a cumpăra produse proaspete și pentru a cumpăra suveniruri.
  5. Explorați arhitectura Bauhaus: Tel Aviv găzduiește cea mai mare concentrație de clădiri Bauhaus din lume. Faceți o plimbare prin oraș și admirați arhitectura unică, care se caracterizează prin liniile curate și designul funcțional.
  6. Vizitați Muzeul de Artă din Tel Aviv: Acest muzeu are o colecție impresionantă de artă contemporană și clasică, inclusiv lucrări de Pablo Picasso, Joan Miró și Marc Chagall.
  7. Faceți o plimbare pe Bulevardul Rothschild: Acest bulevard istoric este un loc de întâlnire popular pentru localnici și este mărginit de cafenele, restaurante și buticuri. Este un loc grozav pentru a urmări oamenii și pentru a vă bucura de atmosfera plină de viață a orașului.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights