Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Berlin, Germania, Iunie, 271 euro, 2 persoane

Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Berlin, Germania, Iunie, 271 euro, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Berlin. Perioada este din 14 pana pe 16 iunie 2023. Pretul avionului prin Ryanair dus-intors pentru 2 persoane este de 112 euro.

Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Berlin, Germania, Iunie, 271 euro, 2 persoane

Cazarea este in jur de 2 km de centrul orasului Berlin. Costul camerei gasita pe Booking costa 159 euro pentru 2 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Berlin, Germania, Iunie, 271 euro, 2 persoane

Sugestia noastra de itinerariu pentru 2 zile din Berlin:

Ziua 1:

Dimineața – Începeți cu o vizită la emblematica Poartă Brandenburg, un monument istoric din secolul al XVIII-lea care simbolizează unitatea orașului. După ce ați admirat arhitectura uluitoare, mergeți la clădirea Reichstag, sediul parlamentului german și faceți un tur ghidat pentru a vedea în interior istoria politică a țării.

După-amiaza – Pentru prânz, încercați faimosul fel de mâncare de stradă din Berlin, Currywurst, la Curry 36, un loc popular din Kreuzberg. După aceea, îndreptați-vă către Memorialul Zidului Berlinului, situat lângă locul Checkpoint Charlie. Aici puteți afla despre istoria Zidului Berlinului și impactul acestuia asupra orașului și a lumii.

Seara – Încheiați-vă ziua cu o vizită în cartierul plin de viață Friedrichshain, unde vă puteți bucura de viața de noapte plină de viață. Luați cina la restaurantul mexican la modă Santa Maria înainte de a merge la clubul de noapte Berghain, cunoscut pentru scena muzicală techno.

Ziua 2:

Dimineața – Începeți-vă ziua cu o vizită la emblematica Insula Muzeelor, situată în inima Berlinului. Aici puteți explora unele dintre cele mai importante obiecte de artă și istorice din lume, inclusiv altarul din Pergamon și bustul lui Nefertiti.

După-amiaza – Pentru prânz, mergeți în cartierul la modă Mitte și încercați mâncarea delicioasă vietnameză din Districtul Mot. După aceea, faceți o plimbare pe străzile la modă din Prenzlauer Berg, un cartier boem plin de cafenele, buticuri și artă stradală.

Seara – Încheiați-vă ziua cu o vizită în cartierul plin de viață Kreuzberg, cunoscut pentru multiculturalismul și scena alternativă. Luați cina la restaurantul cu stele Michelin Horváth înainte de a vă îndrepta către faimosul Pod Amiral, unde puteți experimenta atmosfera plină de viață a artiștilor și muzicienilor de stradă din zonă.

În general, Berlinul este un oraș cu o istorie bogată și o cultură diversă, care oferă ceva pentru toată lumea. De la reperele sale emblematice la cartierele sale la modă și viața de noapte plină de viață, acest itinerar acoperă principalele atracții ale orașului și locuri pline de aventură, bucurându-se și de unele dintre restaurantele de top din Berlin. Bucură-te de călătoria ta la Berlin!

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights