Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Praga, Cehia, Iunie, 344 euro, 2 persoane

Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Praga, Cehia, Iunie, 344 euro, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Praga. Perioada este din 12 pana pe 14 iunie 2023. Pretul avionului prin Wizz Air dus-intors pentru 2 persoane este de 208 euro.

Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Praga, Cehia, Iunie, 344 euro, 2 persoane

Cazarea este in la 800 de metri de centrul orasului Praga cu mic dejun inclus, iar costul camerei gasita pe Booking fiind de 136 euro pentru 2 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Praga, Cehia, Iunie, 344 euro, 2 persoane

Sugestia noastra de itinerariu pentru 2 zile in Praga:

Ziua 1:

Dimineața: Începeți-vă ziua vizitând Castelul Praga, o atracție obligatorie. Acest complex include Catedrala Sf. Vitus, Vechiul Palat Regal, Bazilica Sf. Gheorghe și Aleea de Aur. Faceți un tur ghidat pentru a afla despre istoria și arhitectura castelului.

După-amiaza: Îndreptați-vă spre Piața Orașului Vechi, unde puteți vedea celebrul Ceas Astronomic, care prezintă figuri ale celor 12 apostoli și alte sculpturi în mișcare în fiecare oră. Faceți o plimbare în jurul pieței și vizitați Biserica Tyn și Biserica Sf. Nicolae.

Seara: Pentru cină, vizitați Lokál, un restaurant de top care servește preparate din bucătăria tradițională cehă. Încercați genunchiul de porc fript sau gulașul de vită cu găluște.

Ziua 2:

Dimineața: Începeți-vă ziua explorând Cartierul Evreiesc, cunoscut și sub numele de Josefov. Această zonă are o istorie bogată și găzduiește mai multe sinagogi și Cimitirul Evreiesc. Faceți un tur ghidat pentru a afla despre moștenirea evreiască din Praga.

După-amiaza: Vizitați Zidul Lennon, un zid colorat acoperit cu graffiti, dedicat lui John Lennon și mesajului său de pace. Apoi, faceți o plimbare peste Podul Carol, un pod pietonal istoric cu vederi uimitoare ale orașului.

Seara: Pentru cină, vizitați Mlýnec, un restaurant de top care oferă vederi panoramice ale Podului Carol și râului Vltava. Încercați confitul de rață sau caracatița la grătar cu chorizo. După cină, mergeți la Teatrul Național pentru a vedea un spectacol de operă sau balet.

Praga este un oraș frumos, cu o istorie bogată și un prezent interesant. Acest itinerariu vă va ajuta să explorați principalele atracții ale orașului și să vă bucurați de bucătăria cehă delicioasă. Nu uita să faci o mulțime de fotografii și să te bucuri de timpul tău în Praga!

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights