Vacanta, oferta calatorie, 3 nopti in Nisa, Franta, Coasta de Azur, Mai, 357 euro, 2 persoane

Vacanta, oferta calatorie, 3 nopti in Nisa, Franta, Coasta de Azur, Mai, 357 euro, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Nisa. Perioada este din 11 pana pe 14 mai 2023. Pretul avionului prin Wizz Air dus-intors pentru 2 persoane este de 146 euro.

Vacanta, oferta calatorie, 3 nopti in Nisa, Franta, Coasta de Azur, Mai, 357 euro, 2 persoane

Cazarea este chiar in centrul orasului Nisa langa gara, avand acces usor catre toata orasele sau localitatile de pe costa de azur sau riviera franceza cum ar fi: Monaco, Cannes, Eze, Beaulieu sur Mer, Antibes, Villefranche-sur-Mer sau Menton(ultimul oras, la granita cu Italia). Costul camerei gasita pe Booking fiind de 211 euro pentru 3 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Vacanta, oferta calatorie, 3 nopti in Nisa, Franta, Coasta de Azur, Mai, 357 euro, 2 persoane

Sugestia noastra de itinerariu pentru 3 zile in Costa de azur, riviera franceza:

Ziua 1:

Dimineața – Începeți-vă ziua vizitând celebra Promenade des Anglais. Promenada de pe malul apei, lungă de 7 km, oferă vederi uimitoare ale Mării Mediterane. Apoi vizitați Dealul Castelului istoric, care oferă vederi panoramice ale orașului.

După-amiaza – Vizitați Musée Matisse, care prezintă lucrări de artă ale celebrului artist francez Henri Matisse. Apoi mergeți spre orașul vechi (Vieux Nice), unde vă puteți bucura de o plimbare pe străzile înguste, puteți explora magazinele de tip boutique și puteți lua prânzul la La Colombe d’Or, un restaurant tradițional francez.

Seara – Încheiați-vă ziua relaxându-vă la plajă sau bucurându-vă de viața de noapte din plin de viață Place Massena. Pentru cină, încercați Chez Acchiardo, un restaurant de familie care servește preparate din bucătăria tradițională Niçoise.

Ziua 2:

Dimineața – Faceți o călătorie pitorească de-a lungul coastei până la Monaco, unul dintre cele mai bogate microstate din lume. Vizitați Palatul Prințului, Catedrala din Monaco și Muzeul Oceanografic.

După-amiaza – Întoarceți-vă la Nisa și vizitați Muzeul Marc Chagall, care găzduiește cea mai mare colecție de lucrări ale celebrului artist. Apoi vizitați pitorescul Deal Cimiez și explorați ruinele romane și Muzeul Matisse.

Seara – Pentru cină, încercați Le Boudoir, un restaurant la modă care servește preparate din bucătăria franceză contemporană. După cină, mergeți la Opera pentru a urmări un spectacol.

Ziua 3:

Dimineața – Începeți-vă ziua luând o scurtă călătorie cu trenul către Antibes, un oraș fermecător de coastă cunoscut pentru orașul său vechi pitoresc și Muzeul său Picasso.

După-amiaza – Întoarceți-vă la Nisa și vizitați Catedrala Ortodoxă Rusă, un reper uimitor cu cupole colorate de ceapă. Apoi mergeți la Chateau de Bellet, o podgorie care produce unele dintre cele mai bune vinuri din regiune.

Seara – Încheiați-vă călătoria cu cina la Le Chantecler, un restaurant cu stele Michelin care servește preparate din bucătăria franțuzească. După cină, vizitați piața vibrantă Cours Saleya, unde puteți găsi produse locale, flori și meșteșuguri.

Bucură-te de călătoria ta la Nisa!

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights