Vacanta, oferta calatorie 3 nopti in Zadar, Croatia, Iunie, 257 euro, 2 persoane

Vacanta, oferta calatorie 3 nopti in Zadar, Croatia, Iunie, 257 euro, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Zadar. Perioada este din 12 pana pe 15 iunie 2023. Pretul avionului prin Ryanair dus-intors pentru 2 persoane este de 96 euro.

Vacanta, oferta calatorie 3 nopti in Zadar, Croatia, Iunie, 257 euro, 2 persoane

Cazarea este in centrul orasului Zadar si la 600 metri de plaja si mare. Costul camerei gasita pe Booking costa 161 euro pentru 3 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Vacanta, oferta calatorie3 nopti in Zadar, Croatia, Iunie, 257 euro, 2 persoane

Sugestia noastra de itinerariu pentru 3 zile din Zadar:

Ziua 1:
Dimineața
: Începeți-vă ziua vizitând vechiul for roman din inima orașului vechi. Forumul este unul dintre cele mai mari și mai bine conservate exemple de acest gen de pe coasta Adriaticii.

După-amiaza: Îndreptați-vă către Orga Mării, un instrument muzical unic care folosește mișcarea valurilor pentru a crea sunete armonioase. Faceți o plimbare de-a lungul promenadei și bucurați-vă de vedere la mare.

Seara: Încheiați-vă ziua cu o vizită la Salutarea Soarelui, un disc mare alimentat de energie solară care se aprinde în diferite culori noaptea. Este o priveliște frumoasă și fascinantă.

Ziua 2:
Dimineața
: faceți o excursie de o zi la insulele Kornati din apropiere, un arhipelag de o frumusețe naturală uimitoare, cu ape cristaline și plaje stâncoase. Puteți face un tur cu barca sau puteți închiria o barcă privată pentru a explora insulele.

După-amiaza: Întoarcere la Zadar și vizitare Biserica Sf. Donatus, un exemplu unic de arhitectură bizantină timpurie. Biserica datează din secolul al IX-lea și este unul dintre cele mai cunoscute repere din Zadar.

Seara: Bucurați-vă de o cină la unul dintre restaurantele locale și încercați bucătăria tradițională dalmată, cum ar fi fructe de mare, carne la grătar și paste de casă.

Ziua 3:
Dimineața
: Vizitați Muzeul Sticlei Antice, care prezintă o colecție de artefacte din sticlă din perioada romană și din perioada creștină timpurie. Muzeul este găzduit într-un palat din secolul al XIX-lea și oferă o privire fascinantă asupra istoriei producției de sticlă.

După-amiaza: Faceți o plimbare de-a lungul zidurilor orașului și bucurați-vă de priveliștile panoramice ale orașului și ale mării. Zidurile datează din secolul al XVI-lea și au fost construite pentru a proteja orașul de invadatori.

Seara: Încheiați călătoria cu o vizită la Catedrala Zadar, un exemplu frumos de arhitectură romanică cu o istorie bogată care datează din secolul al XII-lea. Luați un moment pentru a aprecia detaliile complicate și lucrările de artă frumoase din interiorul catedralei

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights