Oferta calatorie in weekend, 3 nopti, Birmingham, Anglia, 311 euro, Martie 2023, 2 persoane

Oferta calatorie in weekend, 3 nopti, Birmingham, Anglia, 311 euro, Martie 2023, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Birmingham. Perioada calatoriei este din 23 pana pe 26 martie 2023. Pretul avionului prin Ryanair dus-intors pentru 2 persoane este de 82 euro. Mai jos aveti detaliile:

Oferta calatorie in weekend, 3 nopti, Birmingham, Anglia, 311 euro, Martie 2023, 2 persoane

Cazarea este aproximativ la 1 km de centrul orasului Birmingham. Costul camerei pe care am gasit-o pe Agoda este de 229 euro pentru 3 nopti. Mai jos aveti detaliile:

In concluzie, pretul calatoriei este de 311 euro pentru 2 persoane fiind incluse biletele de avion si cazarea.

Oferta calatorie in weekend, 3 nopti, Birmingham, Anglia, 311 euro, Martie 2023, 2 persoane

Birmingham, al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie, are o istorie bogată și o moștenire culturală, ceea ce îl face o destinație excelentă pentru o excursie de trei zile. Iată câteva sugestii pentru lucruri pe care le puteți face în Birmingham:

Ziua 1:

Vizitați Muzeul și Galeria de Artă din Birmingham: Acest muzeu are o colecție vastă de artă, inclusiv capodopere prerafaelite, precum și o gamă largă de artefacte istorice și culturale.

Explorați centrul comercial Bullring: acest mare centru comercial interior este una dintre cele mai populare destinații de cumpărături din oraș și găzduiește peste 160 de magazine, restaurante și cafenele.

Plimbare prin Cartierul Bijuteriilor: Acest cartier istoric este renumit pentru moștenirea sa producătoare de bijuterii și găzduiește multe magazine independente, muzee și ateliere.

Ziua 2:

Vizitați Biblioteca din Birmingham: Această bibliotecă modernă este una dintre cele mai mari din Europa și oferă vederi uimitoare ale orașului de pe terasa de pe acoperiș.

Faceți o plimbare prin Cannon Hill Park: acest parc mare are o varietate de peisaje, de la grădini și lacuri la terenuri de joacă și zone de picnic.

Aflați despre istoria orașului la Birmingham Back to Backs: această dezvoltare de locuințe conservată din secolul al XIX-lea este un exemplu unic de viață a clasei muncitoare din oraș și este acum deschisă vizitatorilor ca muzeu.

Ziua 3:

Vizitați Centrul Internațional de Convenții (ICC): Acest mare centru de convenții găzduiește o varietate de evenimente și expoziții pe tot parcursul anului, inclusiv expoziții comerciale, conferințe și concerte.

Faceți o excursie la Centrul Național SEA LIFE: Acest acvariu mare găzduiește o gamă largă de creaturi marine, inclusiv rechini, raze și țestoase marine.

Explorați viața de noapte vibrantă din Digbeth: acest cartier istoric este una dintre cele mai vibrante și eclectice zone ale orașului, cu o varietate de baruri, cluburi și locuri de muzică.

Acestea sunt doar câteva sugestii despre ceea ce puteți face în Birmingham în trei zile. Cu istoria sa bogată, cultura diversă și centrul plin de viață al orașului, există multe de văzut și de făcut în acest oraș vibrant

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights