Vacanta 4 zile in Pescara, 322€, 2 adulti

Vacanta 4 zile in Pescara, 322€, 2 adulti

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Pescara, Italia. Perioada este din 12 pana pe 16 iunie 2023. Pretul avionului prin Ryan Air dus-intors pentru 2 persoane costa 137 euro.

Vacanta 4 zile in Pescara, 322€, 2 adulti

Cazarea este in Pescara, in jur de 1 km de centrul orasului. Costul camerei gasita pe Booking fiind de 185 euro pentru 4 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Vacanta 4 zile in Pescara, 322€, 2 adulti

Recomandări pentru o excursie de 4 zile la Pescara, Italia:

Ziua 1:

Dimineața: Începeți călătoria în Pescara cu o vizită la Genti dAbruzzo. Muzeul are o colecție de artefacte care spun povestea oamenilor din regiune și tradițiile lor.

După-amiaza: Explorați malul apei Pescara, La Pineta. Faceți o plimbare pe plajă sau închiriați o bicicletă și plimbați-vă de-a lungul promenadei. De asemenea, puteți vizita Ponte del Mare, un pod pietonal uimitor care străbate râul Pescara.

Seara: Bucurați-vă de o cină autentică cu fructe de mare la Ristorante Al Boccon di Vino. Restaurantul oferă preparate din fructe de mare proaspete și o selecție vastă de vinuri.

Ziua 2:

Dimineața: Vizitați Castello Aragonese, un castel din secolul al XV-lea care se află pe un deal cu vedere la oraș. Castelul găzduiește acum galeria dArte Moderna Vittoria Colonna, un muzeu de artă modernă.

După-amiaza: Faceți o excursie la Parco Nazionale della Majella, un parc național care oferă trasee de drumeții și vederi uimitoare ale munților.

Seara: cina la Ristorante La Cantina del Gallo. Restaurantul oferă mâncăruri tradiționale italiene și o atmosferă confortabilă.

Ziua 3:

Dimineața: Vizitați Madonna dei Sette Dolori, o biserică frumoasă care datează din secolul al XIX-lea.

După-amiaza: Faceți un tur ghidat al Teatrului Gabriele DAnnunzio, un teatru istoric care a fost construit la începutul secolului al XX-lea. Teatrul găzduiește și astăzi spectacole și evenimente.

Seara: cina la restaurantul La Bilancia. Restaurantul servește mâncăruri italiene clasice cu o notă modernă și are o atmosferă romantică.

Ziua 4:

Dimineața: mergeți într-un tur al vinului în regiunea Abruzzo. Vizitați cramele locale și degustați unele dintre cele mai bune vinuri din zonă.

După-amiaza: Explorați orașul medieval Città SantAngelo. Orașul este cunoscut pentru arhitectura sa frumoasă și vederile uimitoare ale peisajului rural din jur.

Seara: cina la restaurantul La Loggia. Restaurantul oferă mâncăruri tradiționale abruzzeze și are o terasă frumoasă în aer liber.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights