Vacanta 7 zile Corfu, 558 euro, 2 persoane

Vacanta 7 zile Corfu, 558 euro, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Corfu. Perioada este din 8 pana pe 15 iunie 2023. Pretul avionului prin Ryanair dus-intors pentru 2 persoane este de 109 euro.

Vacanta 7 zile Corfu, 558 euro, 2 persoane

Cazarea este la 500 de metri de centrul vechi al orasului Corfu unde gasiti o multime de restaurante, cafenele sau baruri. Aveti acces usor catre toate punctele de atractie ale insulei cu mijloc de transoport in comun. Costul camerei gasita pe Booking fiind de 449 euro pentru 7 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Vacanta 7 zile Corfu, 558 euro, 2 persoane


Corfu este o frumoasă insulă grecească cunoscută pentru plajele sale uimitoare, istoria bogată și mâncarea delicioasă. Cu șapte zile de explorat, puteți experimenta ce este mai bun din ceea ce are de oferit Corfu, de la orașul său vechi fermecător până la coasta sa pitorească.

Ziua 1: Sosire și orașul vechi


La sosirea pe Aeroportul Internațional Corfu, luați un taxi sau mijloc de transport in comun până la cazarea din orașul vechi din Corfu. Petreceți-vă prima zi explorând centrul istoric, care este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Plimbați-vă pe străzile înguste și admirați arhitectura venețiană, vizitați marele Palat Sf. Mihail și Sf. Gheorghe și urcați în vârful Cetății Veche pentru vederi uimitoare ale orașului și ale mării.

Ziua 2: Zi de plaja


Corfu este renumit pentru plajele sale frumoase, iar astăzi vă puteți petrece ziua relaxându-vă pe una dintre ele. Plaja Glyfada, situată pe coasta de vest a insulei, este o alegere populară, cunoscută pentru apele sale limpezi și nisipul auriu. Puteți închiria șezlonguri și umbrele, iar în apropiere există o mulțime de cafenele și restaurante pentru băuturi răcoritoare.

Ziua 3: Palatul Achilleion și Satul Benitses


Dimineața, vizitați Palatul Achilleion, o clădire neoclasică uimitoare construită pentru împărăteasa Elisabeta a Austriei în secolul al XIX-lea. Palatul este înconjurat de grădini frumoase și oferă vederi uluitoare ale mării. După-amiaza, mergeți spre Benitses, un sat fermecător de pescari de pe coasta de est a insulei. Plimbați-vă de-a lungul portului, vizitați muzeul local și încercați unele dintre fructele de mare proaspete într-unul dintre restaurantele de pe malul apei.

Ziua 4: Excursie cu barca la Insulele Paxos si Antipaxos


Faceți o excursie cu barca la insulele Paxos și Antipaxos din apropiere. Paxos este o insulă mică și nealterată, cunoscută pentru apele sale cristaline și golfurile ascunse. Antipaxos este și mai mic și găzduiește unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Puteți înota, face snorkeling și face plajă și puteți savura un prânz delicios la bordul ambarcațiunii.

Ziua 5: Peisajul Corfu


Astăzi, explorați peisajul rural din Corfu. Închiriați o mașină și conduceți până în satul tradițional Pelekas, situat în centrul insulei. De acolo, urcați până la Tronul Kaiserului, un punct de belvedere care oferă o vedere panoramică asupra insulei. Pe drumul de întoarcere, opriți-vă în satul Sinarades, cunoscut pentru arhitectura sa tradițională și priveliștile frumoase.

Ziua 6: Paleokastritsa și Castelul Angelokastro


Paleokastritsa este un frumos sat de coastă situat pe coasta de vest a insulei. Aici, puteți vizita mănăstirea din secolul al XII-lea, puteți face drumeții la plajele din apropiere și vă puteți bucura de o baie în apele cristaline. După-amiaza, vizitați Castelul Angelokastro, o fortăreață bizantină situată pe un deal cu vedere la mare.

Ziua 7: Ultima zi


În ultima ta zi în Corfu, fă-ți timp să te relaxezi și să te bucuri de bucătăria locală. Vizitați Piața Esplanade din centrul orașului vechi, unde puteți găsi o mulțime de cafenele și restaurante. Încercați unele dintre specialitățile locale, cum ar fi Pastitsada (o tocană picant de vită) și Sofrito (vițel într-un sos de vin alb). Seara, faceți o plimbare de-a lungul Liston, o frumoasă promenadă mărginită de cafenele și baruri.

Defalcarea bugetului
Cazare (7 nopti): 449 Euro

Avion: 109 Euro
Transport (taxi, închiriere de mașini, excursie cu barca): 200 Euro
Mâncare și băuturi: 300 Euro

Total: 1058 Euro

Notă: prețurile sunt estimative și pot varia în funcție de sezon și disponibilitate.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights