Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Bari, Puglia, Italia, Mai, 287 euro, 2 persoane

Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Bari, Puglia, Italia, Mai, 287 euro, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Bari. Perioada este din 11 pana pe 13 mai 2023. Pretul avionului prin Wizz Air dus-intors pentru 2 persoane este de 153 euro.

Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Bari, Puglia, Italia, Mai, 287 euro, 2 persoane

Cazarea este chiar in centrul orasului Bari avand acces usor catre toata orasele de pe costa Adriaticii din regiunea Puglia. Costul camerei gasita pe Booking fiind de 134 euro pentru 2 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Bari, Puglia, Italia, Mai, 287 euro, 2 persoane

Sugestia noastra de itinerariu pentru 2 zile in Bari, zona Puglia Italia:

Ziua 1:

Dimineața: Începeți cu o vizită în centrul istoric al orașului Bari, unde puteți explora străzile înguste, puteți vizita Bazilica San Nicola și puteți face o plimbare pe malul mării. Luați un produs de patiserie tradițional de la Pasticceria Caffè Fiore sau Pasticceria Carluccio pentru a vă bucura cu cafeaua.

După-amiaza: Mergeți spre Alberobello pentru a vedea trulli, colibe tradiționale din piatră uscată din Puglia, cu acoperișuri conice. Vizitați Trullo Sovrano, un trullo și muzeu cu două etaje, și cumpărați suveniruri în buticuri din apropiere. Bucurați-vă de un prânz ușor la L’Aratro sau Ristorante Tipico il Pinnacolo.

Seara: Încheiați ziua în Polignano a Mare, un oraș uimitor de pe litoral, cu vedere panoramică la Marea Adriatică. Priviți apusul de pe terase sau de pe plajă și luați masa la Grotta Palazzese, un restaurant peșteră care este o adevărată experiență culinară.

Ziua 2:

Dimineața: Începeți cu o vizită în orașul Lecce, cunoscut sub numele de „Florența Sudului”. Vizitați Bazilica Barocă Santa Croce, Amfiteatrul Roman și Piazza del Duomo. Luați un cappuccino și un pasticciotto de la Caffè Alvino sau Caffè Rosso la micul dejun.

După-amiaza: Îndreptați-vă spre coastă pentru a vizita frumosul oraș alb Ostuni. Plimbați-vă pe străzile înguste ale centrului istoric, vizitați Catedrala Santa Maria Assunta din secolul al XV-lea și admirați priveliștea panoramică uimitoare de la zidurile orașului. Bucurați-vă de un prânz cu fructe de mare la Osteria del Tempo Perso sau La Taverna della Gelosia.

Seara: Încheiați-vă călătoria cu o vizită la Castel del Monte, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și unul dintre cele mai emblematice repere din Puglia. Faceți un tur cu ghid al castelului medieval, bucurați-vă de priveliștile uimitoare ale peisajului rural din jur și luați masa la Osteria del Castello sau La Locanda del Castello.

Notă: Unele atracții pot avea ore limitate sau pot fi închise în anumite zile. Este recomandat să verificați din timp și să faceți rezervări pentru restaurantele populare.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights