Vacanta, oferta calatorie, 2 nopti in Paris, Franta, Iunie, 340 euro, 2 persoane

Vacanta, oferta calatorie, 2 nopti in Paris, Franta, Iunie, 340 euro, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Paris. Perioada este din 11 pana pe 13 iunie 2023. Pretul avionului prin Wizz Air dus-intors pentru 2 persoane este de 120 euro.

Vacanta, oferta calatorie, 2 nopti in Paris, Franta, Iunie, 340 euro, 2 persoane

Cazarea este la 1km de centrul orasului avand acces usor catre toate punctele de atractie. Costul camerei gasita pe Booking fiind de 220 euro pentru 2 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Vacanta, oferta calatorie, 2 nopti in Paris, Franta, Iunie, 340 euro, 2 persoane

Sugestia noastra de itinerariu pentru 2 zile in Paris, Franta:

Ziua 1:

Dimineaţă: Începeți-vă ziua vizitând emblematicul Turn Eiffel, una dintre cele mai populare atracții turistice și un simbol al Parisului. Puteți urca în vârf sau puteți lua liftul pentru a obține vederi panoramice ale orașului.

Dupa amiaza: După ce ați vizitat Turnul Eiffel, mergeți spre Champs-Élysées, una dintre cele mai faimoase străzi din Paris, unde vă puteți bucura de cumpărături, mese și divertisment. Nu ratați Arcul de Triumf, situat la capătul Champs-Élysées, care oferă priveliști minunate asupra orașului.

Seară: Pentru seară, mergeți la Montmartre, un cartier istoric cunoscut pentru atmosfera sa boema, artiștii stradali și priveliștile fantastice ale orașului. Vizitați biserica Sacré-Cœur, un reper emblematic și bucurați-vă de spectacolele de stradă și cafenelele locale.

Ziua 2:

Dimineaţă: Începeți a doua zi vizitând Muzeul Luvru, unul dintre cele mai faimoase muzee de artă din lume. Adăpostește mii de lucrări de artă, inclusiv celebra Mona Lisa de Leonardo da Vinci.

Dupa amiaza: După Luvru, mergeți la Catedrala Notre-Dame, o catedrală catolică istorică cunoscută pentru arhitectura sa gotică și vitraliile. Din păcate, catedrala este în renovare din cauza unui incendiu recent, dar vă puteți bucura în continuare de priveliștile uluitoare ale exteriorului catedralei.

Seară: Termină-ți călătoria vizitând râul Sena, care curge prin inima Parisului. Faceți o croazieră pe râul Sena pentru a vedea orașul dintr-o perspectivă diferită și bucurați-vă de frumosul apus de soare.

În general, Parisul este un oraș care se mândrește cu o bogata cultură, istorie și artă. Speram ca acest itinerariu vă va ajuta să profitați la maximum de călătorie.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights