Minivacanta in Brasov, Romania, camera 687 lei pentru 3 nopti

Minivacanta in Brasov, Romania, camera 687 lei pentru 3 nopti

Se poate ajunge cu masina sau cu trenul depinde de orasul dvs de destinatie. Am gasit cazarea pe Booking la pretul de 687 lei pentru 3 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Minivacanta in Brasov, Romania, camera 687 lei pentru 3 nopti

Minivacanta in Brasov, Romania, camera 687 lei pentru 3 nopti

Dacă aveți 3 zile de petrecut în Brașov, România, iată câteva sugestii despre ce să faceți:

Ziua 1:

Mergeti in Poiana Brasov si incercati sporturile de iarna. La intoarcere pe drumul dinspre Poiana oriti-va la restaurant Roata Norocului, acolo am servit una dintre cele mai bune ciorbe de burta. Apoi faceti o vizită la Biserica Neagră, care este unul dintre cele mai emblematice repere ale Brașovului. Este o biserică gotică construită în secolul al XIV-lea și are o istorie interesantă.

Plimbați-vă prin orașul vechi și explorați străzile înguste, casele colorate și arhitectura medievală. Puteți opri în Piața Sfatului, care este o piață mare din centrul orașului și are multe cafenele și restaurante.
Luați telecabina până la Muntele Tampa, care oferă o vedere panoramică asupra orașului și munților din jur. Puteți coborî de pe munte sau puteți lua telecabina înapoi.

Ziua 2:

Faceți o excursie de o zi la Castelul Bran, cunoscut și sub numele de Castelul lui Dracula. Se află la 40 de minute de mers cu mașina de Brașov și este una dintre cele mai populare destinații turistice din România. Castelul este asociat cu legenda lui Dracula și are o istorie fascinantă.
După ce ați vizitat castelul, puteți explora și satul din apropiere Bran, care este un loc pitoresc și pitoresc. La intoarcere daca aveti cazarea in centru va recomandam sa mergeti la hotel Aro unde au un centru luxos spa: piscina de adulti sau copii, sauna umeda si uscata, servucuu de masaj daca doriti. La iesire va recomandam restaurantul Sergiana care este chiar langa hotel Aro.

Ziua 3:

Vizitați Cetatea Râșnov, care este o cetate medievală bine conservată situată pe un deal în apropierea Brașovului. Oferă vederi minunate asupra peisajului din jur și are o istorie interesantă.
Faceți o plimbare relaxantă prin cartierul Schei, care este o zonă istorică cu case tradiționale, biserici și muzee. Puteți trece și la Prima Școală Românească, care este un muzeu dedicat istoriei învățământului românesc.


Pe lângă aceste activități, puteți explora și bucătăria locală, care include mâncăruri tradiționale precum sarmale (rulouri de varză), mici (carne tocată la grătar) și papanași (un tip de desert). Brașovul este cunoscut și pentru berea locală, așa că puteți încerca câteva dintre băuturile locale la unul dintre numeroasele pub-uri din orașul vechi. Va recomandam restaurantul Pofta sau Foame(inainte se numea beraria ciucas). De stiut ca portile acolo sunt imense iar preturile mai mult decat decente.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights