Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Salonic, Grecia, Mai, 150 euro, 2 persoane

Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Salonic, Grecia, Mai, 150 euro, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Salonic. Perioada este din 10 pana pe 12 mai 2023. Pretul avionului prin Ryanair dus-intors pentru 2 persoane este de 70 euro.

Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Salonic, Grecia, Mai, 150 euro, 2 persoane

Cazarea este in centrul orasului Salonic. Costul camerei gasita pe Booking costa 80 euro pentru 2 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Vacanta, oferta calatorie 2 nopti in Salonic, Grecia, Mai, 150 euro, 2 persoane

Sugestia noastra de itinerariu pentru 2 zile din Salonic:

Ziua 1:

Dimineața: Începeți-vă ziua cu o vizită la Turnul Alb, unul dintre cele mai emblematice repere ale Salonicului. Această fostă cetate otomană găzduiește acum un muzeu cu exponate despre istoria orașului. Apoi, mergeți la Muzeul de Arheologie, care prezintă artefacte din epoca greacă și romană antică.

După-amiaza: Faceți o plimbare prin cartierul vibrant și plin de culoare Ladadika, plin de baruri, restaurante și magazine. Opriți-vă la taverna tradițională Naoussa pentru un prânz delicios cu carne la grătar și salate grecești.

Seara: pe măsură ce soarele apune, mergeți în cartierul Ano Poli pentru a admira priveliștile uluitoare ale orașului. Opriți-vă la taverna tradițională To Perasma pentru o cină cu musaca și alte specialități grecești.

Ziua 2:

Dimineața: Începeți-vă ziua cu o vizită la Muzeul Bizantin, care găzduiește o colecție impresionantă de artă și artefacte religioase din Imperiul Bizantin. Apoi, mergeți la Rotunda, un monument antic roman care a servit drept biserică, moschee și muzeu de-a lungul istoriei.

După-amiaza: Pentru o după-amiază plină de aventuri, mergeți la Parcul Național Muntele Olimp din apropiere pentru o excursie prin peisajul uimitor. Alternativ, faceți o excursie la plajele din apropiere din Halkidiki și bucurați-vă de soare, nisip și mare.

Seara: Încheiați-vă călătoria cu cina la restaurantul foarte apreciat Mavri Thalassa, care este specializat în mâncăruri din fructe de mare. Bucurați-vă de o masă de caracatiță la grătar, pește proaspăt și vinuri locale, în timp ce admirați priveliștile frumoase ale Golfului Thermaic.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights