Vacanta, oferta calatorie 4 nopti in Malta, Mai-Iunie, 427 euro, 2 persoane

Vacanta, oferta calatorie 4 nopti in Malta, Mai-Iunie, 427 euro, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Malta. Perioada este din 29 pana pe 2 iunie 2023. Pretul avionului prin Wizz Air dus-intors pentru 2 persoane este de 231 euro.

Vacanta, oferta calatorie 4 nopti in Malta, Mai-Iunie, 427 euro, 2 persoane

Cazarea este chiar langa statia de autobuz avand acces usor catre toata insula iar costul camerei gasita pe Booking fiind de 196 euro pentru 4 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Vacanta, oferta calatorie 4 nopti in Malta, Mai-Iunie, 427 euro, 2 persoane

Sugestia noastra de itinerariu pentru 4 zile in Malta:

Ziua 1:

Dimineața – Vizitați frumoasa capitală a Maltei, Valletta. Începeți-vă ziua cu o vizită la Co-Catedrala Sf. Ioan, unde puteți admira uimitoarea arhitectură barocă și faimoasa pictură a lui Caravaggio, „Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul”. Apoi, mergeți la Upper Barrakka Gardens pentru vederi spectaculoase ale Marele Port.

După-amiaza – Luați o pauză din oraș și mergeți spre satul de pescari din apropiere, Marsaxlokk. Plimbați-vă prin piața plină de culoare și bucurați-vă de prânz la unul dintre restaurantele cu fructe de mare de pe malul apei.

Seara – Încheiați-vă ziua cu o vizită la cele Trei orașe, o colecție de orașe istorice fortificate de peste portul de la Valletta. Explorați străzile întortocheate și admirați priveliștile uimitoare ale orașului de peste apă. Pentru cină, mergeți în satul portuar retras Birgu și luați masa la restaurantul Noni, acesta are stele Michelin.

Ziua 2:

Dimineața – Începeți-vă ziua cu o vizită în orașul antic Mdina, cunoscut și sub numele de „Orașul tăcut”. Explorați străzile înguste și vizitați impresionanta Catedrală Sf. Paul.

După-amiaza – Îndreptați-vă spre stâncile Dingli din apropiere pentru vederi uluitoare ale Mării Mediterane. Apoi, vizitați Grota Albastră, o serie de peșteri marine și formațiuni stâncoase care sunt renumite pentru culoarea albastră uimitoare.

Seara – Savurați cina la apreciatul restaurant De Mondion din Mdina, unde puteți savura preparate din bucătăria mediteraneană în timp ce admirați priveliștile uimitoare ale insulei.

Ziua 3:

Dimineața – Faceți o excursie în orașul istoric Rabat și vizitați Catacombele Sf. Paul, o serie de morminte subterane care datează din epoca romană. Apoi, explorați impresionantul Domvs Romana, o vilă romană frumos conservată.

După-amiaza – Îndreptați-vă către Golden Bay din apropiere și petreceți-vă după-amiaza relaxându-vă pe plajă sau încercând să practicati sporturi nautice.

Seara – Bucurați-vă de o cină la apus în satul pitoresc de pescari St. Julian’s. Luați masa la restaurantul popular Barracuda, care oferă fructe de mare proaspete și vederi uimitoare la Marea Mediterană.

Ziua 4:

Dimineața – Vizitați impresionantele temple Hagar Qim și Mnajdra, două dintre cele mai vechi și mai importante situri arheologice din Malta.

După-amiaza – Faceți o excursie cu barca pe insula Comino din apropiere și explorați uimitoarea Lagună Albastră. Înotați în apele cristaline sau relaxați-vă pe plaja cu nisip.

Seara – Încheiați-vă călătoria cu o vizită în cartierul la modă Sliema. Plimbați-vă pe promenada de pe malul apei și luați masa la restaurantul elegant Boat House, care oferă preparate din bucătăria mediteraneană și vederi uimitoare ale portului.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights