Mini-vacanta, 3 nopti, Aman, Jordania, 205 euro, 2 persoane

Mini-vacanta, 3 nopti, Aman, Jordania, 205 euro, 2 persoane

Biletele de avion sunt din Bucuresti catre Aman. Perioada calatoriei este din 15 pana pe 18 iunie 2023. Pretul avionului prin Ryanair dus-intors pentru 2 persoane este de 122 euro. Mai jos aveti detaliile:

Mini-vacanta, 3 nopti, Aman, Jordania, 205 euro, 2 persoane

Cazarea este la 700 de metri de centrul orasului Aman. Costul camerei pe care am gasit-o pe Booking este de 82 euro pentru 3 nopti. Mai jos aveti detaliile:

In concluzie, pretul calatoriei este de 205 euro pentru 2 persoane fiind incluse biletele de avion si cazarea.

Mini-vacanta, 3 nopti, Aman, Jordania, 205 euro, 2 persoane

Dacă aveți 3 zile de petrecut în Iordania, iată un itinerar sugerat pentru călătoria ta in Aman:

Ziua 1:

Vizitați Teatrul Roman: Începeți-vă ziua vizitând Teatrul Roman din centrul orașului Amman. Acest amfiteatru din secolul al II-lea este unul dintre cele mai mari și mai bine conservate din lume. Puteți face un tur ghidat sau puteți explora pe cont propriu.

Explorați Rainbow Street: După teatru, mergeți spre Rainbow Street, o stradă populară, prietenoasă cu pietonii, din inima orașului Amman. Puteți mânca ceva la unul dintre numeroasele restaurante, cafenele sau vânzători ambulanți sau puteți cumpăra suveniruri și meșteșuguri locale.

Vizitați Cetatea: După prânz, mergeți la Citadelă, un sit istoric care se află pe unul dintre cele șapte dealuri din Amman. Cetatea are mai multe structuri antice, inclusiv Templul lui Hercule, Palatul Omayyad și Biserica bizantină.

Ziua 2:

Excursie de o zi la Jerash: În a doua zi, faceți o excursie de o zi la Jerash, situat la aproximativ 50 de kilometri nord de Amman. Jerash găzduiește unul dintre cele mai bine conservate orașe romane din lume, cu ruine uimitoare, inclusiv Templul lui Artemis, Piața Ovală și Cardo Maximus.

Întoarceți-vă la Amman pentru cină: După excursia dvs. de o zi la Jerash, întoarceți-vă la Amman pentru cină. Vă puteți întoarce la Rainbow Street sau puteți explora unele dintre celelalte cartiere din Amman pentru a gusta bucătăria locală.

Ziua 3:

Vizitați Moscheea Regelui Abdullah: Începeți ultima zi vizitând Moscheea Regelui Abdullah, cea mai mare moschee din Iordania. Această structură uimitoare are o cupolă de mozaic albastru, pereți de marmură și detalii complicate.

Explorați Muzeul Iordan: După moschee, mergeți la Muzeul Iordan, care oferă o privire de ansamblu asupra istoriei și culturii țării. Muzeul are mai multe exponate, inclusiv artefacte antice, artă și expoziții interactive.

Încheiați-vă călătoria cu o priveliște a apusului: Încheiați-vă călătoria cu o vizită la unul dintre numeroasele puncte de belvedere din Amman, unde puteți privi apusul peste oraș. Punctul de belvedere Jabal Al Qala’a oferă vederi panoramice la Amman, în timp ce Moscheea Abu Darwish oferă vederi uimitoare ale dealurilor din jur.

Daca aveti mai multe zile sau doriti sa schimbati luati in calcul sa vizitati orasul Petra sau alta sugestie sa ajungeti la Marea Moarta pentru a va bucura de o zi de plaja.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights