Weekend prelungit in Riad, Arabia Saudita, 17-20 martie 2023, 278 euro, pentru 2 persoane

Weekend prelungit in Riad, Arabia Saudita, 17-20 martie 2023, 278 euro, pentru 2 persoane

Super oferta bilete avion din Bucuresti in Riad, cunoscut anterior ca Hajr al-Yamamah, este capitala și cel mai mare oraș al Arabiei Saudite. Este, de asemenea, capitala provinciei Riad și centrul guvernoratului Riad. Pretul avionului dus intors pentru o persoana este de 238 lei. Mai jos aveti detaliile:

Weekend prelungit in Riad, Arabia Saudita, 278 euro, pentru 2 persoane

Va recomandam cazarea la 700 metri de centrul orasului Riad. Costul camerei este de 915 lei pentru 3 nopti. Mai jos aveti detaliile:

Weekend prelungit in Riad, Arabia Saudita, 17-20 martie 2023, 278 euro, pentru 2 persoane

Ce puteti face 4 zile in Riad, Arabia Saudita, itinerariu:

Ziua 1: Cazare la hotel si acomodare prin centrul orasului, sau daca doriti sa seriviti la un restaurant celebru acesta ar fi Najd Village restaurant:

Ziua 2:

  1. Cetatea Fort Masmak
    Pentru mai multă istorie despre Riad și Arabia Saudită, mergeți la Fortul Masmak, intratea este gratuita. Suburbiile sale sunt repere ale nașterii națiunii. Cetatea Al Masmak se înalță printre aceste situri, o cetate de lut și noroi veche de 150 de ani în cartierul vechi al orașului, este o amintire emblematică a trecutului saudit. Acum un muzeu, acesta este un loc perfect pentru a începe o vizită la Riad.

2. Muzeul Național al Arabiei Saudite
Muzeul Național al Arabiei Saudite spune povestea regatului din timpuri preistorice până în zilele noastre, prin opt galerii încadrate într-o clădire modernistă. Pentru iubitorii de cultură, aceasta este o experiență evocatoare, care prezintă atât colecții permanente, cât și o listă de expoziții vizitate.

Ziua 3: Vizitati satele de beduini
Ei sunt cei mai vechi locuitori ai Arabiei, cultura beduină a evoluat de-a lungul secolelor și de-a lungul țărilor. Petreceți o zi în deșert pentru a arunca o privire asupra acestei lumi nomade, unde vă așteaptă focuri deschise, tabere cu corturi și liniștea unui cer înstelat. Pentru iubitorii de adrenalină, sandboarding, safari in desrt și drumeții sunt doar câteva dintre activitățile oferite.

Ziua 4: Explorati centrul orasului si intoarcere spre aeroport pentru revenirea in Romania.

Author: Oli Trip Tips

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights